October 6, 2009

raya belum abes..

4 tahun tak bukak blog. giler bizi okek!

cerita memang banyak. macam-macam kisah. dari kisah aku naik gemuk sebab makan banyak sangat masa raya (ok, aku tipu) sampai la aku kena merempat kat tangga flat umah sewa aku kol 3 pagi (ini benar), cerita 4 hari 3 suku malam pun lum tentu habis. tapi xyah citer, bukan best. xleh bikin filem pun. kalau buat filem, lum tentu laku gak. hahaha.

oleh sebab aku dah malas menaip sekarang, maka aku tepek la beberapa gambar yang tak cantik mana pun untuk tatapan korang. semangat raya aku tahun ni. sanggup ke laut sampai ke gunung!
tunggu aku develop gambar dari holga, kawan baru aku tuh. selagi aku xdevelop, selagi tu aku xkan update blog. hehe. jumpa lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...