October 10, 2013

yay dah kahwin

alhamdulillah,

selamat jadi bini orang.

it might not turn out like what im planning and expecting (but i care less with what had happened on dat day, penat la nak fikir. masa tu rasa kalau nak kena langgar garuda pun langgar la. xsaba nak ending kan majlis tu. hah, ada ke pengantin pompuan yang xsabo2 nak majlis abes? xda kan. haahaha)

yang penting

saya, erme harlini bt zullkifli selamat menjadi isteri kepada en aizuddin dengan satu kali lafaz sahaja.

yay dah kahwin!


ok ini muka first time mekap. haha. dan saya kata kat sume orang, saya takkan cabut gelang hitam 2 gelung tu, dan saya pakai jam besar saya. xmau barang kemas bagai. saya tak mahukkkkk. dan hmm i think i look good lah with make up and of course the beautiful dress, done by with cousin, afiqah razali. such a talented girl la dia tu. muda lagi! saya dagil, inai pun takda. sebenarnya kes penat nak mampos. tu tak berinai. 

so amacam, cun tak?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...