April 7, 2008

assalamualaikum cikgu..

aku gelak trbahak2 bile dgr diorg bg salam mcm tu kt aku. dh la berlagu penuh syahdu. aku cikgu?erk~
xde la.aku bkn cikgu pon.

sbtu lepas aku dijemput jadi machai 1 program motivasi.

tu kawan aku punye program. aku xpnah ikot pon, tp tibe2 je tukang angkat barang dia mc kena demam kepialu, maka aku pon dijemputla utk menjadi tukang angkat barang.hampagas tol.

aku dengan paksa-rela-suka-hati ikutla dia. kwn aku neh jadi tukang bg motivasi la. dia nk bg motivasi kt bdk2 sek ren. uish, sek tuh mmg jauh dr KT. klu nek kete dlm 6 jam jugakla bru smpi.nasihat aku, lg dekat klu korg bertolak dr KL. xsmpi 20 min dh smpi. ye la, sek tu kt kg pandan. wat ape susah2 bertolak dr KT?hikhikhik..

xsmpi stgh jam aku kt dlm dewan tuh, aku dh trsengguk2. sejam dlm tuh, aku dh tido. 4 jam dlm tu, kmfirm peta planet musytari pon leh siap..uish, seb bek bkn aku yg nk amek upsr. klu x, mau guru besar sek tu luku kepale aku.huhu. tp bdk2 tu steady jer, bersemangat dgr ceramah membosankn dr kwn aku tuh.mungkin kwn aku tuh lelaki, sbb tu bdk2 tu semangat nye over sket.hehe.

ptg bru bes sket sbb ade aktvt luar. bdk2 tu dibahagikan ikut kump. kump aku ade 16 org~uish sume muka baik2. korg bygkn , aku yg hidup pon xberape betul nih kna bg motivasi kt bdk2 tu. mmg boleh rosak akhlak la bdk2 tu klu suh aku.hehe.

tp xde la aku nk wat cmtu. giler ape.aku auta la citer baik2. trkebil2 bdk2 tu dgr citer aku. angguk2. huhu. last2 aku xtau nk citer ape, aku ajak diorg main pisang goreng ngn ular-biawak.mmg xpatut.jahanam2.

ps: pasni kwn aku tobat xnk xajak aku dh.

15 comments:

  1. ape yang ko ajar budak2 tu haa?? main pisang goreng ngn ular-biawak? ajar aku men ular-biawak... :p

    ReplyDelete
  2. diorg bg salam mcm tu kt ko mgkn sbb ko nampak tua?

    ReplyDelete
  3. b|ithegal
    nnti kite men konda-kondi

    ReplyDelete
  4. jika berminat utk 350D, ko email aku di http://gayaruangkepelbagaian.wordpress.com/ atau YM aku di aslidantulus

    ReplyDelete
  5. konda kondi aku dah biase men... ku excited nak men ular-bewok tuh.... apekendenye?

    ReplyDelete
  6. to chot - er... kasut ader ym ker? hehehe....

    to ad3ck - cover2 la nak ckp pun... bukan dia minta pon utk nampak kerepot macam tuh!

    ReplyDelete
  7. b|ithegal
    ko nek men ulor-bewok ke?hmm..

    nnti kite men jumaat neh time bdk2 ni g semayang jumaat.

    ReplyDelete
  8. panafdol-7-eleben
    itu la yg aku nk ckp kt si chot tuh. hmm, aku da ym ke?hukhukhuk

    ReplyDelete
  9. cikgu!!! ada budak terkencin dlm suar cikgu.... bucyk ler

    ReplyDelete
  10. Nakal la ko ni. Eh...err...apa aku nak komen tadi?

    ReplyDelete
  11. mak su
    aiyak..macam mana mau tolong?tadah la mak su!

    ReplyDelete
  12. azzam supardi
    aku xdgr gak.ko ckp ape ek?

    ReplyDelete
  13. aku leh bayangkan derang bg salam ramai2..
    assalamualaikum cikgu!!
    rindu kat sekolah baca entry ko nih

    ReplyDelete
  14. rucalica
    aku pon dah lama xjejak sekolah. tibe2 aje rase aku mcm gergasi sbb meja kosi sume rendah2.hehehe

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...