May 6, 2008

hadiah birthday aku

aku tgh pk, hadiah ape aku nak bagi kat diri aku sendiri untuk hadiah birthday aku tahun ni.

birthday aku lambat lagi sebenornye..

tp

bior ler, nk mintak gak.

aku nak DSLR..

mcm bes je..

aku xpnah dpt hadiah birthday.

so utk meng'cover' hadiah2 dari dulu yang aku xpnah dapat,

aku nak belikan DSLR utk erme harlini a.k.a aku sndiri a.k.a kasut-gombak.

bes..bes..

sonoknye!

mana lagi besh?nikon D60 atau sony alpha200?

aku tgh layan lagu sempurna gak, tp versi andra and back-bone. lagu yang comel and munge2. lagi sweet dari versi gita gutawa. kuntum2 jiwa aku!



Lagu : Sempurna
Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Di setiap langkahku ku kan
selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk aku bisikkan dan hapus semua sesalku


Get Music Tracks! Create A Playlist!

ps: ok, leh stat kumpul dwet!

32 comments:

  1. oi. kutu berjalan lancar tak? risau plak ngan dwet kutuku lepas ko menyatakan hasrat ko neh ngeee.

    ReplyDelete
  2. Dua2 tak best. Mancing lagi best.

    ReplyDelete
  3. ad3ck
    ko xyah risau la. dwet kutu korang2 tu la aku akn spent ke jln yg benar dan berhemah seperti membeli kamere..

    azzam supardi
    aku mancing gak. mancing undi. xbes.

    ReplyDelete
  4. Aku suka Nikon lagi dari Sony.
    Hadiah hari jadi?
    Aku pun tak pernah dapat. Kena sedih ke eh?

    ReplyDelete
  5. ami
    dapat bangkit pada pagi hari jadi dan peluang untuk hidup sehari lagi pada hari tersebut adalah hadiah yang terbaik.

    ReplyDelete
  6. Hari2 hari jadi ku! Sbb apa ku cita... ku beli jer..(tak pernah mengidam benda yg tidak mampu)

    ReplyDelete
  7. panadol-7-eleben
    o, cadar tu hadiah hari jadi ko la?

    ReplyDelete
  8. cadar? tu... err... sempena hari pekerja la...

    ReplyDelete
  9. Sebelum ku terlupa... maksud EN. AZZAM di comment ke-2 adalah... Mancing aweks! ahaks! Setakat ni anjing galah jer berkenan kat beliau...

    ReplyDelete
  10. panadol-7-eleben
    beli cadar utk hari pekerja?muahahahaha. wesak day nnti ko nak beli ape lak?kain pelikat.hahahaha..

    ReplyDelete
  11. to kasut-gombak - mungkin...... tak mustahil. Tapi aku kena la belajar cara pekaian nya dahulu! ahaks! Kasut reti pakai kain?

    ReplyDelete
  12. panadol-7-eleben
    ape lak kaitannye kain pelikat ngn aku?

    huhu..

    ReplyDelete
  13. pandai laaa pemilik blog ni.. menampah isi kandungan blog tanpa upload post yg baru! Kasut! jgn lupa bercukur! ahaks

    ReplyDelete
  14. panadol-7-eleben
    mencari kerelevanan cukur dan pelikat.

    xsempurna.

    jai sengal!

    ReplyDelete
  15. aku pulak lagi suka sony dari nikon.. banyak kelebiahannye.. ;p

    ReplyDelete
  16. azizulhafiz
    hmm, aku pki kamera fon je la.

    ReplyDelete
  17. mcam penah tgk jer layout neh.. sama ngan sapiq

    ReplyDelete
  18. Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna ..

    ReplyDelete
  19. panadol-7-eleben
    lawa sket dr ko nyer blog..

    dah2..xsah nyanyi. rosak lagu tuh.

    ReplyDelete
  20. ko tukar? so.. blog ko dulu.. kompem la huduh! takper.. dah tukar pon... alhamdulillah!

    ReplyDelete
  21. panadol-7-eleben
    ape2 je la..

    dengki..!

    ReplyDelete
  22. nikon mcm jenama lama, tapi sony pun bagus kot... dah, cantik gaks wajah baru ni ek...sejuk

    ReplyDelete
  23. dulu.. dia buat ala2 budak pompuan... skang dia dah matang..... buat la gaya programmer masa hadapan! TL wannabe neh!

    ReplyDelete
  24. maksu
    sony leh pki lense tamron ngn sigma x?

    ReplyDelete
  25. panadol-7-eleben
    aku tau la ko hebat skang.programmer kt MNC.fuh.gempak la tuh.

    aku sedar aku ni sekadar kerani cabuk je kt co kecik made in malaysia.sob3.

    ReplyDelete
  26. kalau ada duit lebih...beli la hadiah untuk aku sekali yea :D

    ReplyDelete
  27. 13 may
    ko nak hadiah ape 13 may?kotak aje leh?

    azzam supardi
    =P

    ReplyDelete
  28. hanya pendapat kecil :) ...

    nikon lg bagus ...

    ReplyDelete
  29. aku suke bangat lagu sempurna

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...