August 25, 2008

Selamat Pengantin Baru

stok kawan2 bujang aku dah berkurang lagi sorang. huhu..
tahniah untuk Zaid dan Nirmin, selamat pun menjadi suami isteri. aku doakan korang bahagia sehingga ke anak cucu cicit..

ps : nk join kelab Orang2 Bujang Malaya? keahlian dibuka sekarang. Special Offer : dapat baca blog aku secara percuma seumur hidup.. hahahahaha.

13 comments:

  1. tak kire. ko kaler balik semua gambo hitam putih yang ko bagi. kaler pakai pensel warna.

    ReplyDelete
  2. ad3ck
    sebarang permintaan, suruhan, amaran atau ape2 je yang seangkatan dengannya tidak akan dilayan.huhu..

    ReplyDelete
  3. aku nak join da club...percuma kannn... yeay yeay!... dapat sovenir tak? ngeh ngeh...

    Zaid, selamat pengantin baru, sowi la tak g kenduri ko...alaaaa... kang time kenduri aku konfom ko tak g jugak lebih2 lagi kalau "husband to be" aku satu negeri gak ngan aku...:)

    ReplyDelete
  4. Selamat pengantin baru buat Zaid dan Nirmin. Dapat anak namakan Zarmin atau Zaini atau Aidmin atau Zain atau Zirmi atau paling tidak pun...Azzam. Ahak!

    ReplyDelete
  5. nani
    ko nk souvenir heh?ada2. bunga telur kenduri zaid aritu. hehe.

    azzam supardi
    ha ha ha.

    13 may
    ko nk jd pengerusi? hmm, hmm, hmm.. xleh. jwtn bkn utk dipertandingkan. huh.

    ReplyDelete
  6. errr, tapi maksu dah terkahwin, how?

    ReplyDelete
  7. mak su
    maksu kena masuk persatuan ibu2 semenanjung. huhu.

    ReplyDelete
  8. aku pun nak join gak.aku masih bujang tiga! ehehe..

    ReplyDelete
  9. kumprix
    xyah isi borang.. ko dh join de club pon.hehe.

    mr penyubiru
    ni sorg lg..wlpon ko bujang 3, tp ko ayah org. xleh2..rijek.

    ReplyDelete
  10. klakar jugak blog nih...hmm...persinggahan ku seterusnye.. Nak menyibuk kat sini bole?

    ReplyDelete
  11. jard the great
    klu ko bujang, ko leh la singgah2..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...