April 20, 2009

isnin : cuma menarik jika ia hari cuti.

aku baru pulang dari satu kem.
bersama orang-orang yang kongsi satu minat yang sama.
aku dapat ramai kawan baru,
walaupun aku tak ingat nama.
tapi itu lain punya cerita.

aku ngah lepak2 dalam istana hinggap,
borak-borak kecil dengan beberapa teman,
pastu ada sorang minah ni tiba2 cakap
err, u know what,
muka u mcm sofea jane la.

aku gamam.
tapi aku xleh la buat muka gelojoh.
orang cantek kena kool.
aku sengih2.
aku baru kenal dia 10minit.
haha.haha.haha.haha.
lawak untuk tahun ini.
zeti, terima kasih.
aku akan anggap itu satu pengalaman manis.

gua kontrol muka lagi sekarang.
orang cantek kena kool.
hahaha.

kasut-gombak bersama orang-orang yang punya SLR telah berkongsi kasih dan sayang di Kem Back to Basic, Rimba Warisan Kemensah. terima kasih daun keladi kepada fotomedia dan comitee dan guruS dan sifooS yang memang tidak boleh dipisahkan dengan air. eh?

18 comments:

  1. salamz
    dh lama nk beli SLR, xterbeli2 lg.. huhu

    *HEmy pn ade ke kt kem ni?

    ReplyDelete
  2. salam,

    aku off day ari ni. best lepak kat umah di hari isnin.lalalala...

    timer kasih.

    ps:aku rasa minah tu rabun warna kut.kih3..

    ReplyDelete
  3. momentinlifehah. susah gak nak terbeli. xkn tak sengaja nk beli. beli mesti la sengaja. baru jadi.

    haha. HEmy? sape ek? ntah.

    mr penyubirusaje kasi aku dengki. cuti pada hari isnin? mmg heaven.

    ReplyDelete
  4. tgh carik muke sofea jane nih..

    mana ek???

    ReplyDelete
  5. bestnya. pegi tak ajak aku pon. huhu..

    ReplyDelete
  6. uncledoleleh. sket2 x ajak. sket2 x ajak. demm.

    ada penah ko ajak aku g memane?

    hah. diam pn. hahaha

    maksuhuahuahua.
    sopiah jen mmg KIUT!

    ReplyDelete
  7. mmg nmpk syiok utk hari ahad...tak dapat nak bersama lagii...huhu

    ReplyDelete
  8. weh ko ingat x tahun lepas aku kate muke ko cam sapeeee? :D

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana menyertai kem ni. Maafkan kami sekiranya kami banyak bermandi manda..hahaha..

    dan maaf juga sbb terpulang awal dgn hajat nak tukar baju, tapi terlentok sampai malam..damn..tak dapat ucap selamat tinggal..hahaha

    yeah..cantek mcm Sofea Jane.. :D

    ReplyDelete
  10. muka kasut cam sofia jane? wow..kasut..ko single lagi x? hahahahahaha :))
    Peace! :D :D :D

    ReplyDelete
  11. sopiah jane?wooo...cantik upenye kasut kat cni ekk...

    ReplyDelete
  12. hi sofea jane.. leh berkenalan? ngehehe..

    ReplyDelete
  13. firdauz mahadi
    nk bersama lagi? huahuahaua.. tggu kem intermediate plaks

    dd dudu
    maya karin! huahauahaua. lawak thn lepas tu. hahaha

    ND
    demm.. mcm kena sindir je..

    benrauf
    aku belum berkahwin.
    dang!

    nona
    haa. kasut gua rope sopeah jen

    ayie
    yeeeeeee haaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. hari tu aku ade ajak ape. kau yang taknak ikut.. huhuhuuu

    ReplyDelete
  15. wahhhh!!!
    betul2 kasut gombak yg comels ini boh dlm blog pasal Sofea Jane tersebot!!!

    tp serius laaa...ade tau...
    hanya org cantek yg tau menilai org cantik :)
    *perasan sikit ape salahnya kan kekeke*

    ReplyDelete
  16. really wish cud join something like this someday

    ~duh

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...