March 12, 2008

hasta manana harina

sapekah?
o. ni la harina.

smlm last day harina kt xybase. dia ni test engineer utk team arb. pendek kata dia org yang akn cari salah kitorg je.huhuhu. so kitorg pi la mkn kat kedai mek siam tu. xde la dia blanje kitorg pon. mkn sndri byr sndri la beb (ceh, kopak poket aku). ni la kedainye.

mahal siot. stakat makan nasi ngn telur dadar pon smpi berbelas hingget. kedai siam je, tp nama2 makanan dia glamer nyah. nasi ngn telor dadar pon tukar jadi chicken omelet with rice. klu taruk nama nasi rakthai chulalongkorn pon okes ape.--->kes berkire, uhuk!

seb bek ade org lanje secret recipe.

k la kepada harina, selamat hari jadi (utk yg akn2 dtg la, hehehe). cian dia, wiken pon kena keje smpi xde masa nk spent ngn anak.huhuhu. ni la gmbr terakhir brsama ngn dia (sebok aje bdk2 team ag tu.huh..!). selamat bekerja kt tmpt baru yg leh balik kol 5 ptg, kn 1 pg mcm kt xybase ni!huhu.

annyeonghi kasebseyo!

ps: sbb makan bnyk sgt smlm, trpaksa aku pose arini.

2 comments:

  1. laa ko tak tau siape yang blanje kek tuh eh? harina dowh. ;p. puasa? mungkin ku kene abeskan roti ko hari neh sbb takut expire?

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...