April 18, 2008

bila tiba hari jumaat

suke geli hati aku jer masuk opis lambat arini.

klu x mlm ni ade meeting, xde nya aku masuk opis.

aku wat ape ek td? o, aku kuar dr umah pon kol 9 pg. aku pi anta buku fotostet kt salam.pastu aku ikut abg mat ngn arif g umah nursalam kt chowkit. ada launching ICT centre kt ctu. 1st time aku jmpa Tan Sri Razali Ismail. aku tgk je terkebil2, xberani nak tegur. Beliau ni chairman salam la.pastu teman arif anta laptop kt times square. pastu p semayang jumaat kat kg pandan. trserempak ngn cikgu fadzli (dia cikgu bhs isyarat kitorg). keciknye dunia.aku smpi opis kol 3ptg. teruk, teruk..dh la trserempak ngn mail HR. bersusah payah aku cover beg aku yg tntunye lebih besar dr tuan. aku wat selamber, tekan lif naik.dok kat meja, bukak pc, tulis blog.cess, mmg makan gaji buta gile.hahaha.

biase la, ari jumaat

ps: tiap2 ari pon ari jumaat.

9 comments:

  1. ..... bagus betul kasut ni... siap pergi solat jumaat lagi, duduk saf betul-betul belakang tok imam.

    Pak Cipan dari pagi sampai petang duduk depan PC kecuali time solat.... itulah hari jumaat Pak Cipan.

    ReplyDelete
  2. pak cipan..
    kasut g tgk je org solat jumaat. pelik, time khutbah berlambak lg mamat2 yang duduk2 lepak kat tepi masjid smbil bergosip n makan cendol ngn rojak. bila pak imam angkat je takbir, bru berlari2 anak masuk msjid.

    apekah xpatut..

    ReplyDelete
  3. kasut, sonoknya keje ko kan. Ada keje kosong x kat opis ko tuh?

    ReplyDelete
  4. Eh? kamoo maseh berkerja ker? ooo....

    ReplyDelete
  5. garb_ina
    ina, ko nk keje kosong ke?ade2..ade..jadi manager aku.hehe.nk?

    ReplyDelete
  6. azzam supardi
    klu x tido kt opis, tp ari2 tgk movie time opis hour, tu gaji celik namenya..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...