April 2, 2008

farewell jai part ii

lepas balik dr makan2, kitorg plan plak utk pedajal jai bile abes opis hour nnti. aku beli donat so leh la makan2 sket ptg tuh. al-kesahnye, kitorg ber-emel-emelan la sesama kitorg, diskas psl plan pedajal ni. nak dijadikan citer, trkantoi la plak sbb masa reply2 emel tu, ade sekali tu ter "to" kn kat jai gak. so dia tau la kitorg nak pedajalkn dia.

ceh.

jai dah majuk dah ni. tp kitorg pujuk2 dia la (ye ke??), ajak makan donat b4 balik. ade majlis bg2 hadiah gak tau. nany ngn zila pi bg hadiah underwear kt jai..skinwear lg.mengong tol. hahahahaha.
shaq dgn bangganya pegang hadiah yg zila n nany belikn untuk jai.

bile dah turun bwh, kitorg tggu jai kt parking lot. sume org pon brsedia ngn bom tangan yg kelihatannya sgt degil n liat nak meletop. bom tu zaid supply.dia pi isi belon tu ngn 12 bahan secret recipe. lame la plak tggu pengantin lelaki (sape lg klu bkn jai), nmpk je kete dia lalu kitorg baling belon tu. xpecah. melantun2 belon tu tp xpecah. huh, pelan xjadi.huhu. jai pon blah, last2 kitorg baling je belon tu kat dinding lepas geram. xpecah jgak. huhu, se bek kitorg x stick ngn plan asal, baling direct kat jai. klu x, maunye lebam2 badan dia.kihkihkih.

ps : jai, sori k psl semalam.hehe. ampun maaf dipinta. selamat har raya. lain kali kitorg wat lg.


8 comments:

  1. Anak sedara aku suka hadiah tu... hari2 pakai.. takmo buka... - anak sedara jai adalah perempuan yg ganas seperti kasut-gombak... (maybe kasut gombak pakai yg serupa! ngeh1 ngeh!)

    ReplyDelete
  2. ala jai..malu2 nak mgaku plak...kuikuikui

    ReplyDelete
  3. jai tu aku tau.... die 'malu tapi mahu'... :p

    ReplyDelete
  4. takde malu nye. mahu tapi memang mahu pun

    ReplyDelete
  5. senGAL tol panadol neh..

    xmain la mcm tarzan gtu..

    yaks..

    ReplyDelete
  6. aku tau jai suke hadiah tuh..dia sgt trharu sbb nhanania ngn b|ithegal beli sejibik mcm yg dia nak..

    korg mmg memahami jiwa jai..

    auww..!

    ReplyDelete
  7. sejak aku frame n letak dalam bilik... permintaan no tepon nhanania n B|itHeGaL di luar kawalan... kalau dulu sms aku letak password... kini phonebook pon ader password

    ReplyDelete
  8. qhaseh
    tu la kaseh, jai mmg kepingin benda tu dah lama..

    b|ithegal
    btol btol btol..nnti time jai kawen kite bg lg hadiah cmtuh.

    zaid
    hendak seribu daya..tp saje je jai nk cover.

    panadol-7-eleben
    ko framekn bnda alah tu?huhu..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...