July 28, 2008

26 Julai : birthday aku!!!!!!!!

aku ingin berterima kasih kepada korang.

kerana sudi menemani aku menempuh usia 24 tahun ni.

terima kasih kepada kembar aku sebab sanggup share 1 plasenta ngn aku. hahaha.

terima kasih kepada emak sebab lahirkan aku.

terima kasih kepada abah sebab besarkan aku.

terima kasih kepada kakak2 aku sebab igt birthday aku walaupon aku selalu lupa birthday diorang.

terima kasih kepada adik aku sebab slalu pow topup. cess.

terima kasih kepada dewi, syndie, vee, hafiz, najwa, nany, bee, alin, shidah, sebab sudi jadi kawan aku yang terbaik.

terima kasih kepada awak sebab call saya. vespa!

terima kasih kepada molly the cat sebab setiap kali aku balik kampung dia tercongok depan pintu sambil tersengih.

kepada teman2 opis, teman2 serumah, teman2 Salam, teman2 bloggers, teman2 jalanan, teman2 sepermainan, teman2 sekelas, teman2 sekampung, teman2 setaman..

terima kasih kerana sentiasa-

mewarnai hari2 aku;

menceriakan jiwa aku;

memenuhi hati aku yang xde la besar sangat. dalam 1.4kg je;

aku tahu aku dah 24tahun, tapi aku harap korang sudi lagi teman aku, membesar dengan aku. hahahaha.

terima kasih.

SAYANG KORANG!!!!

aku dapatkan seekor bebiket utk hadiah birthday aku. yang kaler putih. aku xtau nak letak nama apa. korang suggestkan la kat aku. aku nak nama tu ada ciri2 poyo, comel, kiut, bodoh dan kampung. korang pk ek?nnti bg kat aku.

orang2 yang selebret birthday dekat2 ngn aku : meichin,yati (24julai); john(25julai); erma, yan (26julai); juman, baiti(27julai)-sume budak sekelas masa sek men; kak ely (28julai), kam(29julai). utk TL aku, alin (11julai) dan raja (16julai). ramai lagi budak2 lain, tapi yang ni je aku igt.

"I can't send you a birthday cake..I can't sing you a birthday song...I can't buy you a birthday present...but I hope that my little birthday wish will warm your heart... "

selamat hari jadi utk korang gak!

ps : aku dah lama xminum Dumex sebab aku nak stop membesar. jadi aku leh la kawan ngn bebiket tu. ha ha ha.


29 comments:

  1. wish lagi sekali:

    Hepi belated besday...

    ps: patut la 2-3 hari ni asyik tingat kat hang...rupanya besday hang ;)

    ReplyDelete
  2. 13may

    aku asik terigt gak kt hang.

    ai, bile la nk dpt hadiah besdei ni.

    bkn susah pon hadiah yg aku mintak. porsche je sebuah. hahaha.

    ReplyDelete
  3. slmt ari lhir. moge pjg umor n muroh rejeki. erme, aku suggest name tooooit bukan toit tau.

    ReplyDelete
  4. ijan
    hahahaha. tooit?

    mcm meludah pon ada.

    rijek. hahaha.

    ReplyDelete
  5. aku cadang kn nm MURAD
    ade nm kg sket, poyo sket,
    kiut ngn bodoh tu xlaa..

    xpun buh nm B*** (ingt blk sendiri)
    nm B*** memenuhi 3 kriteria jer
    kiut x termasuk ek.

    ReplyDelete
  6. msti ko slh sebut ni. xpe, kalu kt jumpe. aku sebut tul2 ;p
    name pe ek? leh pggil kasut putih, ala2 ksut gombak gak.

    ReplyDelete
  7. nhanani
    hahahaha.
    aku xde cakap pon nk benda2 yang kotor n jijik.eii!

    ReplyDelete
  8. ijan baik
    kasut white?hmm, a'a kn?dia white white.

    kasyut puteh. tp dia xpki shoes white pon. leh dipertimbangkan. paggil dia teh. puteh. teh.

    ps:aku dah ada nama kuceng puteh. skang aku pggil dia pok teh sbb dh besyar!

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir... kucing tu klu ltk nama snow ok gak kan... bulunye mengingatkan pada snow la...

    ReplyDelete
  10. ku tak sempurna
    aku pnah ada kuceng nama snow gak. kaler white2, bulu kembang2 mcm ulat bulu. klu dia jalan, ei, ulat bulu pon xberbulu cm gtu. hahaha.

    snow xkampungla.

    hmm, rijek. haha.

    ps : aku sepatutnya cari kuceng kaler lain.

    ReplyDelete
  11. Aku cadangkan nama SAPOK BIKI!
    Lasak, kuat, berketak dan comel nak mampus.
    Btw, selamat hari jadi. Hadiah? Jangan harap!

    ReplyDelete
  12. ami
    sapok biki?

    hahaha.

    aku macam suka. ok, akan dipertimbangkan.

    tp kuceng aku babygirl kot. xkn nak letak sapok biki. cmne ni?

    ReplyDelete
  13. Benda senang pun tak reti nak settle. Meh aku selesaikan masalah rumit kau ni.
    Jantan = Sapok Biki
    Betina = ??

    Sapok Bikini lah!! Kan dah selesai tu.

    ReplyDelete
  14. ami
    xcomel langsung.
    xkiut langsung.

    rijek!!!

    ReplyDelete
  15. Hoho..ok². Tapi nanti kalau kau ada kucing jantan, letak nama Sapok Biki.
    Tapi kalau nak aku cadangkan nama utk betina, aku cuma ada idea "Taman Kamariah".
    Kau pun duk gombak. Kucing tu pun duk gombak. Mantap?

    ReplyDelete
  16. ami
    aku xdok gombak la. aku saje je tumpang glamer gombak. aku dok PJ. happening beb. hahaha.

    taman kamariah?. nnti bdk ofis aku hari2 mintak komisen sbb guna nama dia-kamariah.

    so,

    rijek gak.

    sila cuba lagi.

    ReplyDelete
  17. hepi besday. semoga panjang umur dan murah rezeki, dengan ucapan, 'udah2le perangai kebudak-budakkan tuh'

    ReplyDelete
  18. hepi besday kasut gombak.... all the best to you

    ReplyDelete
  19. ad3ck
    mekaseh2. eles, ckp org. ko tu perasan budak la tu, nama pon ad3ck.

    xkn la umor ko dh 40 ko nk blogging pki nama ad3ck lg?eii..xsnonoh la.

    mak su
    tenkiu maksu.

    ReplyDelete
  20. selamat ari jadi dear...semoga panjang umo...murah rezeki...dan cepat kawin...dah masak ranum dah kawan aku nih...bila2 bleh di petik org...cheh! ayat kuntum plak aku nih!

    ReplyDelete
  21. "dah masak ranum dah", haha

    * ¡Feliz cumpleaños! *

    ReplyDelete
  22. ciri2 poyo, comel, kiut, bodoh dan kampung

    aku rs sifat2 ni melambangkan sifat2 ideal bg ko..

    hepi befdey btw..udah tua ko..

    ReplyDelete
  23. sarakokohani
    ada term lain yg lagi elok x?eii.. ko igt aku ni mangga ke?

    ayie
    ape gelak2. ko tu dh tua, siap gugur lagi. haha.

    ReplyDelete

  24. terima kasih kerana sentiasa-

    mewarnai hari2 aku;


    ko ingat kitaorang nie water colour ke ape.hehe..

    aku dah wish dah malam kejadian itu hari.kalu aku wish lagi,aku takut ko mintak wish mpv lak.

    dumex ko dah stop,ko kena minum weight gain lah pulak.haha..

    ReplyDelete
  25. mr penyubiru
    a'a, korang sume waterkaler. tp apa yang korang kaler sume hodoh. huhu.

    ReplyDelete
  26. nu3k
    xpasan lak komen ko.

    "ciri2 poyo, comel, kiut, bodoh dan kampung."

    mmg bukan aku.

    ReplyDelete
  27. ayie
    xde potong kek.

    aku xsuka kek.

    ya, aku tipu yg aku xsuke kek.

    tp aku xtipu yang aku mmg xpotong kek.

    apekah?

    hahahaha.

    ReplyDelete
  28. yes yes yes, correct! correct! correct! correct!

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...