August 29, 2008

Ceritera Merdeka Kisah Atok : Siri 3

Yes Sir..!

Setelah membuat sedikit kira2 dalam akaunnya Tuan John ingin membuat beberapa pembayaran lalu memanggil pembantunya Mat.
"Mat pergi ambilkan saya checkbook"

"Baik tuan", kata Mat.

Mat kemudian ke belakang rumah untuk berjumpa rakannnya Minah.

"Minah mari sini kejap", kata Mat.
"Apa he nye?"balas Minah.
"Bak aku cebok".

ps: Selamat puasa!!! kredit citer ni utk adib. suke2 ati aku je copy citer atok dia. jgn dia mintak komisyen sudah..



11 comments:

  1. ish?! apa ke he nyer Mat tu? babap kang.. :p

    ReplyDelete
  2. minah tu kenai ka cebok camna???

    ReplyDelete
  3. kebetulan pulak Minah tengah berak, mmg makan penampar la si Mat tuh ehehe.

    ReplyDelete
  4. minah tu pun bagi checkbook kat mat tu kan?kan?

    note: walaupun ko eja lain checkbook & cebok , tapi still refer bende yg sama.Aku tahu pasal aku dah baca Ceritera Merdeka Kisah Minah : Siri 3. ehee..

    Salam Ramadhan. Maaf Zahir & Batin!

    ReplyDelete
  5. mak su
    hahaha.. babap aje maksu.

    13may
    aku pon xpasti la minah tu kenai xcebok. sat lagi aku tnya dia.

    ad3ck
    haha. ada certain tmpt, cebok tu gayung.. huhu.

    mr penyubiru
    hahahaha. a'a, a'a, a'a..

    azzam supardi
    ha ha ha hangus. eh?

    ReplyDelete
  6. kasut...

    sy link awak tau. best dan menarik blog nie.

    ReplyDelete
  7. Ceritera Merdeka Kisah Atok : Siri 3..

    dlm citer ko xde atok..xde ciri2 kemerdekaan..yg ade mat, minah dgn cebok2nye..

    ReplyDelete
  8. nu3k
    erk.. xsangka ko sgguh prihatin.

    ReplyDelete
  9. Ahah!! Kantoi!!
    Hahahaha!!
    tapi kalo jadi short film nak komisyen sikit..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...