September 4, 2008

Trajedi menyayat hati di bulan pose..sob3..


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hehe. kredit to nany farouq.

ps: aku nggak ada mood nk update blog. malas nak reka2 cerita. penat benor la bulan pose ni. pastu kan, tiba2 je aku jadi pendiam. 1 hari xsmpi 50 patah perkataan pn aku bercakap. org tnye 20 patah, aku jwb sepatah. uiks, baguih.. baguih..



15 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. haha..kelakar kartun tu..

    baguslah la ko dah kurangkan bercakap,kerana mulut badan binasa.

    ReplyDelete
  3. biasenye pompuan tetibe kurang bercakap neh klu bukan datang bulan, mengandung. hehe jk. jk.

    ReplyDelete
  4. ad3ck
    cess..
    ok ape aku jaga mulut. kang aku pot pet pot pet ko ckp aku bising..

    ReplyDelete
  5. salam cik kasut,
    tengok katun tu teringat plak masa blaja dulu, buat pedajal kat member yg malas bangun tido ni...kalo setakat cakap camtu rasanya tak jln kot terpaksa guna yg hardcore skit, pakat ngan member ambik surah yassin dok keliling simangsa dan baca kuat2...gerenti bangun!!

    ReplyDelete
  6. ayie
    ai, lama x nampak.

    azriey
    aku rasa lg real klu letak dalam keranda. huhu.

    ReplyDelete
  7. jard the great
    ..p q r s t u v w x y z

    ReplyDelete
  8. rindu ka? byk bende berlaku lately ni.. ko busy keje?

    ReplyDelete
  9. jard the great
    ha ha ha. sbb ko gelak, aku pon gelak la jgak.

    ayie
    cess.. emel buleh, sms buleh, tepon buleh, kt blog ni jgak ko nk komen, tny psl keje aku. huhu..
    yap, mmg bnyk bnda brlaku. ko kena jd kuat. ok?

    ReplyDelete
  10. kalo ko tibe2 berubah tu maknenye dah xlame da la..









    dah xlame lg da nk raye:D

    ReplyDelete
  11. nu3k
    ye, aku dh brubah. hehe. ye la, dh nk raya. excited!

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...