August 5, 2008

lelong2

allop..

aku nk g jmpa nik aziz kt kelantan. so, ada sape2 nak jalan2 g KB x?

aku ofer ni. aku tgh cari geng. g balik naik ketapi. geng2 aku sume naik kete. tp aku xnk naik kete. bukan sebab xmuat, tp sebab aku takut. giler ape, lalu jalan gua musang malam2. kete sume pompuan plak tu. xde lelaki ikut. dah la sume 1st time nak lalu situ, termasuk aku. eii, xberani aku. jadi aku xkire, aku tetap naik ketapi. ada sape2 mau ikut? meh la. wiken ni. g malam jumaat, balik ahd. smpi pg isnin la. aku tau mmg kematu la duduk dalam ketapi tu, tp amek seat second class. tido baring je la smpi KB. ok what.. nnti aku lanje la korang minum milo panas kat dalam ketapi tu.

tmpt tido.. hm..hm.. masjid bnyk, xpon tido kot kosi2 kt HUSM. mau?

ps : jgn tnye aku nape aku xnk fly atau naik bas. naik bas? tetap lalu gua musang. fly? hmm, bajet maa..

8 comments:

  1. ami
    aku tau ko nk ikut, tp aku mmg xnk ajak.

    ReplyDelete
  2. tibe2 ngidam kopok leko kemaman..

    ReplyDelete
  3. mak su
    takut la.bnyk musang berbulu ayam kt ctu.huhu.

    ayie
    xsilap aku, kemaman trletak kt jajahan takluk terengganu. KB bkn kt kelantan ke?hehe.

    tggu cuti hari kebangsaan. nnti aku beli. leh?

    ReplyDelete
  4. gua musang best pe. ade kedai makan2 kat situ. pe yang ko takut sangat?? bukan ade musang pong kat situ!!

    ReplyDelete
  5. knape blanje milo ais..bkn kopi panas?

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...