September 26, 2008

Selamat Hari Raya

kasut-gombak ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada korang sume, yang rasa2 beraya la tahun ni.. kasut-gombak nak mintak maaf banyak2 andai terkasar bahasa ke, trsinggung perasaan ke, teramek hati ke, terjatuh cinta ke kat aku kan(kuang kuang kuang..).

kepada yang drive, pandulah berhati2.
kepada yang jadi penumpang je tu, pki la seatbelt wlpon dok kat belakang.
kepada yang menunggang, xyah la nak rempit2 wheelie2 masa balik ke kg.
kepada yang jd pembonceng, xyah la nk seret2 kepala* nk tnjuk kool..
kepada yang nek keretapi, tido je la kat dalam tu jawabnya.

kat bawah ni kad raya utk korang.. kredit untuk saharil.
walaupun tahun lepas aku guna kad raya ni gak, tahun ni pon aku nak guna kad raya ni gak. aku suka la..


Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin

ps : 1.arini nak siapkan keje siap2, pastu aku akan bercuti sementara dari dunia cyber ni selama 9 hari.
2. sapa2 yang rasa balik ke Trg tu, singgah2la umah aku. kt Kemaman je. ala, kat Chukai. belakang rumah OCPD tu, yg sebelah Bangunan MPK. belakang Pejabat Satu. dekat je dari trafik light kat haipeng.
3.kpd sesape yang ada ilang kasut kat tangga masjid masa semayang raya tu, jangan memandai mintak claim kat aku kasut baru k..
4. tahun ni aku beraya ngn gemok ngn kurus. sape lagi, kuceng aku la. hehehe..

15 comments:

  1. Siapa nak duit raya, sila panggil aku abg kacak cepat.

    ReplyDelete
  2. Hi Erme,

    Selamat hari raya. Maaf zahir batin. Selamat bercuti di samping yang tersayang!!!

    ReplyDelete
  3. macik, selamat hari raya jua!!

    ReplyDelete
  4. aci.. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. minta maaf kalo ade salah silap ok mek... dulu aku tanak gi ganu, ntah skrang aku jth centa nk gi lagi since dari tu aku jln2 sorang2.. nnt nk ikut ko aaa bleh ke nyah? =p

    ReplyDelete
  5. Buat Erme a.k.a kasut raya eh! kasut gombak, Dikesempatan ini aku ucapkan Slmt Hr Ry Mf Zhr & Btn, Semoga ceria di Aildilfitri. Peace ya!


    ps : mung balik ganu ngen mende? naik bas ke rohik beskel? k,jupe mung di nung! hehe..

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin

    ReplyDelete
  7. cik kasut gombak, beraya dengan penuh kegembiraan ek, selamat hari raya, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  8. aku tau ko mls nk carik kad raye baru..

    eh..mintak mahap byk2 yek..

    ReplyDelete
  9. weii! kasut raya aku hilang sebelah kat masjid kat kampung. ko bleh ganti tak?

    ReplyDelete
  10. Salam,
    MEsti Kasut Raya Hilang Kat Masjid tu yang tak muncul untuk update blog nih

    ReplyDelete
  11. Great posting! Terima Kasih!


    Justice for NURIN JAZMININ

    ReplyDelete
  12. terima kasih kt korang. hepi deepavali. hehe.

    ReplyDelete
  13. salam bekerja semula. i like your style, boleh belajar. kita baru setapak , u dah 5 tapak.

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...