November 21, 2008

lama tak hapdet : bz bai..

(1)

(2)
*(1) Untuk kawan aku. Birthday dia esok, 22 Nov. Happy Birthday! hari ni birthday Zam, kawan aku kat Salam. Happy Birthday yang ke-tett! malas la nak cakap yang ke berapa, kang ko sentap plak. haha

**(2) Poster untuk Yayasan Salam Malaysia. Draft aje. aku siapkan dalam masa 10minit. xde sesapa mintak. program pun dah lepas sebenarnya. hahaha.

sila bookmark dalam kalendar anda acara2 untuk Disember- sila klik sini dan jika anda single-mingle (untuk perempuan bujang sahaja) sila klik sini.

ps : itu aje entry aku untuk hari ni. aku dah seminggu tak baca paper --> untuk menunjukkan aku bz gile. out

8 comments:

  1. pst..pst...zam dah 27 tahun...jangan tertipu dgn die...

    ReplyDelete
  2. ko memang jiwa kartun er.. patut la mcm kartun jer aku tgok ko ni.. haha.. peace~

    ReplyDelete
  3. waaa..pandai la ko buat poster!!! berbakat!

    ReplyDelete
  4. aku pun bz gak ni.tak sempat nak komen.out!~

    ReplyDelete
  5. sarakokohani
    hahahaha.. aku igt dia lg tua. ngeeeee

    ayie
    ko lg mcm katun. ahahahaha

    jardthegreat
    ngehh.. photoshop yg buat. aku klik aje. erk~

    mr penyubiru
    ko mmg bz, nk cari dwet bnyk, sbb nk byr kete 6 buah. hahaha..

    ReplyDelete
  6. wp simple,lawo giles card nya..

    ReplyDelete
  7. aku tak baca paper dah 2 bulan...rileks ajer :P

    ReplyDelete
  8. heh...aku pun bz..baru nih ade peluang nak jenguk blog kawan2...paper pun 5-6 bulan tak bace...berita kat tv pun dah 2-3 bulan tak tgk...heh..erme..ko bukan yg pertama teka umo aku salah...hehe...ramai lagi yg teka aku punye umo dgn mude sekali..hahahaha..sarah dengki occcay...ahakz...anyway thankz erme..ehh..saat nih erme dah kat kemboja laa...ermm

    -zamani-

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...