November 3, 2008

yay yay yay yay yay humchaa!

"siapa kata hero mesti hensem, macho dan berbadan tegap??"




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





pic : kredit to saiful nang. dia pun bikin shorties. manyak sedey. touching2..huhu.

itulah sebabnya ramai yang datang ke malam-baca-naskah-SINDIKET-SOLJAH-dan-kawan-kawan-yang-kita-suka (MASKARA) sebab nak tengok pipiyapong jadi hero berawekkan alien. haha.

ps : rugi sape tak datang. makan free, minum free, pop corn free, free air (dok kat luar), siap pasang ubat nyamuk lagi. layan filem pon free!

12 comments:

  1. ko pantang free, mesti ko ade kan?kan?

    ReplyDelete
  2. waaaa... bestnyer.. hehe.. (apsal tak hujan ek ari tu?)

    ReplyDelete
  3. mr penyubiru
    mana ko tau??

    jard the great
    dengki la tuh nk suh hujan. huh.

    ReplyDelete
  4. amacam? dpt hadiah gi new zealand tak?

    ReplyDelete
  5. aku pn suke bende yg FREE gak except penampar FREE.

    ReplyDelete
  6. haiiii ... salam kenal .. thanks ye sbb sudi nak ziarah blog .. dah link ur blog to mine .. Insyaallah will keep on visiting lepas nieh .. thanks ye:)

    ReplyDelete
  7. wow! ghamainyer umat manusia....

    ReplyDelete
  8. bestnyee nyah.. kat area mane tu?? kalo ade lagi.. nnt ko roger2 laa aku yeekk.. bleh kite melepakkan diri sesame.. ye dak... serius aku suke..

    ReplyDelete
  9. kita duduk kat kerusi ubat nyamuk.satu malam hidu asap.hukh.

    ReplyDelete
  10. sy cuma dapat nonton free, ubat nyamuk free, parking free... yg mende2 mkn sumer x dapek... huhu...

    tp x kisah, pg sebab nk tgk pp blakon je. bonus sebab nampak pp di alam nyata even x tegur pun. jadilah!

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...