December 22, 2008

PM photo outing : jalan-jalan dalam KL

semalam.

semalam.

semalam.

semalam.
itu je la keje aku.
semalam.

oh ya, semua gambar di ambil oleh my sis erma except the last one. yg last tu idea aku, aku yang amek gambor tu, n kasut tu kasut aku. my first kasut-gombak tau. gambar dari kamera aku? huh, xsempat lagi nak convert ke JPEG. cerita? aku takda cerita sebab sekarang aku hidup dalam blues. next week aku hapdet, kisah dari temasek. chow!

14 comments:

  1. time kasih. nnti aku amek gambor ko jadi slim2 yeks!

    ReplyDelete
  2. ko tahu, aku lagi takleh convert raw aku, semuanya sebab aku tadek cs3 tu (akunyer cs2 dah try tapi takdapekk).

    so skarang tak leh parade gambar outing. kesiannn.

    ReplyDelete
  3. penuh gaya kreativiti cara ko ambik gambar.... caiyuk caiyuk

    ReplyDelete
  4. ayie
    mana ko tau kasut tu busuk? huh, msti ko pnah curi2 bau kt surau fsktm nih.

    memang pon busuk.aku xpnah basuh sejak aku beli dlu.hahaha

    ReplyDelete
  5. mak su
    ngee, orang lain nye gambor tuh, tolg uplod je. haha

    jehan kaya
    tanak aku pakai raw dah. xde masa nk convert, gambor aku pon aku x convert lagi. yg aku tepek kat blog ni sume gambor ema.

    ReplyDelete
  6. sangat santik..sangat suke...
    salam ziarah..

    ReplyDelete
  7. Gambar yg kat jalan tu memang ideda yang mantap. Ciss...

    ReplyDelete
  8. cantiknya gambar... meh sini amek gambar kite plak .. :D

    ReplyDelete
  9. selamt 1430 n 2009, semoga cepat kaya untuk tambah koleksi kasut!

    ReplyDelete
  10. gambar last tu cam lelaki ke pompuan? susuk badan cam lelaki jer.

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...