January 7, 2009

Yayasan Salam Malaysia : Tabung Palestin

Tuan-tuan dan Puan-puan,

Seperti yang diumumkan di dalam akhbar hari ni, SALAM telah melancarkan Tabung Palestin untuk membantu penduduk Palestian khususnya di Gaza.

Penubuhan Tabung ini diketuai oleh Datuk Ahmad A. Talib, Ahli Lembaga Pemegang Amanah SALAM dengan kerjasama Forum Profesional Malaysia.

Tujuan kutipan ini adalah untuk bekalan ubat-ubatan dan makanan. Sumbangan berbentuk ubat-ubatan dan selimut juga diterima. Resit pengecualian cukai akan dikeluarkan kepada penderma (RM50 ke atas).

Sumbangan boleh di masukkan ke dalam akaun Public Bank 307 287 9302 atas nama Yayasan Salam Malaysia atau sila hubungi SALAM di 03-79584021 untuk maklumat lanjut.

Bantuan sukarelawan diperlukan untuk menyebarkan berita ini.

-NAL AZRI NAWAWI-
Yayasan Salam Malaysia
22, Jalan Changgai 6/22,
46000, Petaling Jaya
Selangor MALAYSIA
03-79584021
03-79584031


lagi info dan cerita: klik sini, sini and sini.

ps : baca apa yang abdullahjones tulis tentang situasi ini. walaupun secara umum, tapi aku rasa korang akan tetap rasa macam tergigit cili.. lu pikir la sendiri.

3 comments:

  1. cara ini jer yg mampu ku tolong. nak pergi berperang kat sana,cam bypass askar kita lah plak.

    ReplyDelete
  2. abdullahjones sound tepet baik punya.
    neway, aku dah bukak komen kat blog aku.

    ReplyDelete
  3. mr penyubiru
    huhu.. jihad beb, jihad

    ami
    hahaha.. kensel g youth 09. bek aku g perhimpunan aman palestin. ko dh allow komen? ini sudah bagus

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...