January 7, 2009

aku nak try!

hah, aku nk update flickr aku. stat ari sabtu ni aku nak gi tangkap gambor je. nk uplod gambar cantek2, nak letak kat flickr. tu online portfolio aku tuh. aku nak anto kat udey ismail. kononnya nk jadi apprentice kat candidsyndrome.

blah la ko emi. ada hati nak jadi junior photographer kat candidsyndrome? ada hati tu nak belajo ngan saiful nang? syarat pertama je ko dah kena rijek.sebab xda kenderaan sendiri. huhu. n btw, ahad ni aku nak g amek gambor orang kawen. aku xkenal pon sapa pengantin tu, aku tak kenal pon sapa OP kat situ,t api tak kira aku nak g jugak..!

ps : aku pengguna pengangkutan awam sepenuh masa. nak buat camne. mekaseh!

6 comments:

  1. aku sokong!!

    never try never know..

    kot2 mmg ko ade bakat terpendam kan..

    ReplyDelete
  2. Kau adalah stalker yg menggunakan istilah photografi sebagai topeng kegiatan terkutuk kau!

    ReplyDelete
  3. jard the great
    aku xda bakat. tapi aku nak try gak. bakat tenggelam gitu.

    ami
    mmg aku stalker pon. aku baru je beli 1 lense telephoto utk kegiatan skodeng aku..

    ReplyDelete
  4. wow... best tu. baikkkk ko try k... lgpn gambo yg ko ambek kn cantek2 gak...

    ReplyDelete
  5. ijan
    huh, cantek kate ko. dari 10k gambar yg aku snap, 99% layak masuk recycle bin. 1% tu pun xda la cantek sgt, xlepas wajib tayang. huhu.

    ReplyDelete
  6. heheheh... tahniah sbb dapat markah hampir penuh masa tag ngan aku... ko takyah jadil aprentis udey... jadik aprentis aku jer... amacam?? ada bran...? hehehhe

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...