February 24, 2009

macam nak perang lagi je ni..

aku cukup2 menyampah dengan orang yang kunci alarm, tapi x reti2 nak bangkit.

gelap2 hari dah berbunyi,
set lagu top terkini,
nak canang satu dunia,
aku nye henset stereo baik punya,
dia tidur kat tingkat bawah,
aku yang duduk kat bilik atas pun leh dengar.

tapi tuan punye tepon tido xgerak, xberganjak,
macam mati.
sesekali berkalih ke kanan kiri,
kekadang grup-grup bunyi kunyah gigi,
sambil menganyam mimpi
memecah keheningan pagi

alarm dah bunyi berkali-kali
aik, tpi x reti2 nak bangkit lagi
xdengar kot.
kesian,
aku tumpang simpati

dia pekak barangkali.

hahahahaha.

ps : meh cni aku cek tinge ko. oo, patut la, lama x korek. kihkihkih.

20 comments:

  1. hmm..die minta hang gerakkan die kot.. hehe

    ReplyDelete
  2. ayie
    haha.tu je?

    jard the great
    xkose aku nk kejut2 org nih.

    ReplyDelete
  3. dia set alarm utk ko bkn utk dia...hahaha...

    ReplyDelete
  4. yela2.. aper reaksi ko lepas "meronta2 dlm hati" itu, wahai cik erme?

    ReplyDelete
  5. siapa.aku.shah
    oo.itu mcm ka? patutla aku asyik awal je skang ni.

    ami
    klu ko serumah ngn aku, aku baling enset ngn ko-ko sekali kt luar. sies.

    ayie
    xpuas lg ni. tggu la citer lain plak. mmg ada story menunggu kt umah ni. kisah baru. haha

    ReplyDelete
  6. haha okla tu xyah ko susah2 nk set alarm XP

    amyyy, ko pki kamera model apa? xkira, nk off topic jgak XD

    ReplyDelete
  7. Bila agaknya kita nak serumah tu? sies. Hahah

    ReplyDelete
  8. noname
    keri kosas, aku pki canon. ko pilih 2 je, canon atau nikon. xyah la ko nk cari sony ke, olympus ke. xyah.

    ayie
    mek, noname tu keri kosas. noname, cik mek ni keri ismail. hehe. ko nmpk mcm free je. hehe

    ami
    ko tnye byl dlu. haha.

    ReplyDelete
  9. keri kosas? keri ismail? cik mek? sape tu? xpaham..

    ReplyDelete
  10. hahahahaha. aku pun sama macam hsmate ko. sampai mati hp aku dibuatnya.

    ReplyDelete
  11. ayie
    ape ko ckp ni haah?

    jehan
    smpi abes bateri ke?

    ReplyDelete
  12. sabo sabo.

    len kali simbah nagan air.kalau ada hujan lagi bagus.tadah dulu then bagi baldi tu penuh2 simpan siap2.

    ReplyDelete
  13. sound jek..pe susah. roomate lame ak pon camtu jugak. rumet ak lagi sorang yg cina pulak bengang jek dengan die. aku slambe tido tanpa memperdulikan itu semua. :D

    ReplyDelete
  14. apabila jari ayuku menari lentik
    simbah air? xkose. dh la tido atas sofa aku. abes basah sofa tu nnti. hehe

    benrauf
    ntah2 ko cmtu gak ek..liat nk bngun. hahaha

    ReplyDelete
  15. hahha gilak ah..

    canon lens ptih2 tu mksud ko cmne?
    biasanye ko bc forum apa?

    ReplyDelete
  16. noname
    ko nih, nk citer pnjg ko emel la aku. mls la nk citer kt cni, nnti derang sume jeles.

    ReplyDelete
  17. cube bace talkin ky tlinge die..
    sure bangun..
    besa try kt kawan2 yg mbute dlm kls lbh2 lagi tme exam...
    heehehehee

    -nad yg comel sokmo-

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...