February 18, 2009

mihun goreng pagi ni bau hangit..

cuba story kat aku,





cmne nk survive bila yahoo mail kena block kt ofis sedangkan semua urusan rasmi/xrasmi aku guna emel tu?

10 comments:

  1. block? selama ini? hmm.... send to forum company... dah lama forum itu tiada isu hangat...

    ReplyDelete
  2. teramat lah kejam.. so? xleh nk on YM la er? ish2..

    mamat2 yg mostly post kt forum tu semuanyer dah blah.. wahahaha..

    ReplyDelete
  3. normallah tu...ape lagi, gunakanlah kepakaran hacking system.

    Opis aku pun macam tu. Messenger? jangan harap... nasib aku bukan chatter tegar

    ReplyDelete
  4. cuba try block kete/motor/bas orang yg block tu.moga² ia dpt rasa apa yg ko rasa.

    ReplyDelete
  5. celcom broadband ade... beli jer.. hehe

    ReplyDelete
  6. kembali ke method tradisional ler jawabnyer :p

    ReplyDelete
  7. kasut gombak plz call me or sms pasal amazing fotorace.da send massage kat forum tapi tak de reply(Ady_skywalker)refer no fone kat http://forum.fotomedia.com.my/showthread.php?t=6647

    ReplyDelete
  8. ce guna http tunnel http://www.http-tunnel.com/html/

    time belajo dulu..teman penah guna software nie sebab kat fakulti teman blok penggunaan yahoo messanger.

    tapi ..kena configure skit software nie....nak configure nie...teman pun dah lupe.kena rujuk FAQ dlm website dier la kot.....

    dah try meebo.com. pun leh ym. tapi web based je la....

    ReplyDelete
  9. panadol7e
    aku hengat nak send kt forum gak. hahaha. trus dpt notis 24 hours kang.

    ayie
    xleh YM xkesah. ni xleh cek emel. siot kn?

    siapa.aku.shah
    ceh.

    nani
    bdk2 techworks mmg saje je nk berlagak. main blok2 plak.

    mr penyubiru
    nnti aku blok kete diorang pakai blok lego.

    jard the great
    aku tggu wimax

    maksu
    dh stat pos surat

    adi
    sori bro. dh cek dah. dah PM gak. cuak2.

    minister of mind
    ko xlyah la nk ajar aku. klu tknologi dlu sah2 dia dh blok lama dah. teknologi baru paling latest-trillian/ dygsby sume kan blok. hahaa

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...