March 4, 2009

satu kesalahan ke kalau aku lunch minum vitagen je sebotol?

aku ada satu masalah.
aku bukan pekak.
aku boleh mendengar tapi kekadang bila aku tengah buat kerja/ berangan/berimaginasi(hahaha, apa yang korang fikir hah? notti..)
pastu tiba2 ada orang bercakap dengan aku, aku biasanya akan jadi blur.
otak tak dapat digest jadi mungkin akan keluar jawapan ntah hape2.
aku rasa korang biasa kot macam tu.

contoh :

tukang tanya : ayam nak spicy atau original?
tukang jawab : ya--> aku le jawab macam tu.

luckily aku xjadi bahan gelak orang masa tu.

jadi sebelum bercakap dengan aku, sila helo-helo banyak kali k, lambai2 ke kat depan muka aku
untuk cek aku x berada dalam mode 'koya'.

ps : Gemuk takkan kembali. dah masuk hari ke-5. aku redha. huhu. dan aku mahu ke Parlimen.

12 comments:

  1. gemuk takkan kembali??

    waaaa.. jeles nih

    ReplyDelete
  2. tu masalah lampi (lambat pikap) namanya.

    ReplyDelete
  3. ko hilang fokus nih.. adakah ko dilamun cinta? hehe..

    ReplyDelete
  4. aku frust tak dapek ke parlimen juga...sama seperti kamu...aku pergi berjuang demi anak bangsa...doakan aku kawan!

    ReplyDelete
  5. Salah kalau minum vitageen waktu lunch tanpa belanja aku makan nasi ayam.

    ReplyDelete
  6. jard the great
    gemuk ilang dah. huhu

    ad3ck
    aku jrg servis. tu lampi tu.

    ayie
    ngeeeeeee

    sarakokohani
    kamu juga nggak bisa? cian kt kita kn..xpe, tggu aku jd YB. dapatla ke parlimen.

    benrauf
    oh. patutla kwn aku tegur. aku xbanje dia rupanya.

    ReplyDelete
  7. aiseh....baru jer semalam aku sumbatkan baju2 aku yang dah tak muat ke tong charity kt setapak

    ReplyDelete
  8. nak tumpang tanya gaks kat blog kasut gombak ni.

    satu kesalahan ker kalau aku lunch makan roti dengan air sirap?

    ReplyDelete
  9. kalau maksu kelebek kat umah boleh jumpa gaks brg2 utk Salam, tapi nak kena hantar?

    alamak, maksu ni buta huruflah bab hantar2 ni :(

    ReplyDelete
  10. kasut bata mo lalu...
    hik.. kalo la kau kat belakang ko.. mesti da ketawa terbahak2 hampir guling2 laa...

    ReplyDelete
  11. kasut bata mo lalu...
    hik.. kalo la kau kat belakang ko.. mesti da ketawa terbahak2 hampir guling2 laa...

    ReplyDelete
  12. segan plaks nak join, sebab nak jual2 kan? barang2 kat umah maksu tak comel2 ler :(

    mcm baju, kasut, gitu, semua seswai utk kotak derma jer kot, utk jual mcm tak elok ler plaks :(

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...