April 13, 2009

tuala good morning dan pampers..

3 hari.
RM2.8K.







tu jual barang singget-singget je tuh. rugi sape x datang. kasut grendha kitorang jual 10ingget je. tahniah kepada sarah dan fait, projek manager program kali ni. dan member2 seangkatan di yayasan salam yang bekerja keras untuk menjayakan program jualan amal ni, berkampung 3 hari di amcorp mall dan bikin kecoh.

kepada pembeli-pembeli, sah korang memang baik hati. dan kawan-kawan aku, korang memang BEST!

15 comments:

  1. aku ada datang tapi aku beli barrel o slime.hahaha. ok ka?

    ReplyDelete
  2. ape tu barrel o slim?

    hmm, aku dpt steve mctell, indigo girls, ep lagu pop sambas DS, koleksi puisi pilihan usman awang

    dan seekor anak beruang. comel.

    ReplyDelete
  3. tetiba aku rasa rugi tak datang.huhu..

    ReplyDelete
  4. mr penyubiru
    hmm, klu ko dtg, kitorang lak yang rugi.

    ReplyDelete
  5. huhu.. aku mmg nak dtg.. tp sbb aku kena jadi driver utk member aku utk jaga anak buah die.. tak dpt lak..

    huhu....

    ReplyDelete
  6. slime dalam tong kecik. best!
    kalau datang gila aku mau aku beli keris nanti.

    ReplyDelete
  7. jard the great
    huh, ko sama cm penyu. klu korang 2 ada, lg kitorang rugi.


    hahaha. next time bebeh. next mision-relay for life.

    adib
    oo..oo..o..

    ReplyDelete
  8. kasut busuk ko tu jual jugak? haha..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. woh..tahniah to yayasan salam. bagus ko kasut buat amal jariah camni. kasut ko jual x? :)

    ReplyDelete
  11. maaf ya, maksu tak mampir :(

    ReplyDelete
  12. Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete
  13. kasut grendha tu korg jual seploh hengget je..? nape tak jual kat aku.. kan aku ckp kalau seploh hengget aku mau... sentap mak!

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...