May 21, 2009

the last testament

i.
“Visiting Terengganu but not tasting nasi dagang is like going to Egypt and not visiting the pyramids.”

ii.
ami, aku sempat sidai baju ok. see the leg laa. aku sampai je KL terus basuh baju, esok kering teruk packing balik dalam beg untuk trip seterusnya. oh, rabu depan gi kedah pulak- nak test kuasa mistik. kihkihkihk.

iii.
mak ngan ayah aku datang sini wiken ni, tapi anak dia pergi sana. mak aku la, aku dah cakap aku balik terengganu, sape suh dia datang. hah, kan tak dapat jumpa gak?

choi..!

iv.
err, hari ni last day aku kat ofis. anggap je ini persaraan aku secara total dari dunia IT. aku mahu jadi pekerja sosial sepenuh masa. serius. dan aku kena bekerja semula secepat mungkin sebab aku kena saving-untuk misi jogjakarta dan acheh (impian beb bermisi-misi ke acheh) dan menyimpan untuk...
~kawen??

yaks!

8 comments:

  1. ami
    aku basuh sndiri tau. siap basuh tgn. see the leg la..huh

    ReplyDelete
  2. tak nak kawen ke??? hehehe..

    wow! jejalan sakan ko.. nak ikut!! kot2 mudah ar aku lupakan org tuu.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. bagus.remaja bervisi spt anda yg patut dijadikan steamroll eh! role model! hehe..

    weii..dah lama ku tak perkena nasi dagang.yg ko pi sebut sebut naper. waaaa!!!

    ReplyDelete
  4. jard the great
    meh la jard..nnti bln 6 aku nk dok lame2 kt KB. bet woo, kite nek ketapi g dabong heh..meh le. nnti cari pacaran dr kelate pulok.

    haha
    *ps : bila mase ko bercinta, tau2 frust?cett

    penyubiru
    lama gile aku xmkn ansi dagang.
    smpi ilang lidah 'G' aku

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...