March 25, 2010

it's complicated..again

aku takut jarum (selain hantu dan telan ubat).
nak toreh ke, nak jahit ke, aku xda masalah.
dan memang masalah besar sebab vein aku halus nak mampos.
tebuk situ tak mahu, tebuk sini tak mahu.
last2 pakai jarum untuk baby.. (yep, aku mmg bebeh)

tapi alhamdulillah, semuanya selamat.
dan aku masih boleh je gelak2 aje atas meja bedah;
(walaupun sesekali aku ketap gigi dan tendang meja bila rasa sakit)
aku sorang2 kat hospital dan next kin terdekat aku ada kat johor (mungkin aku sepatutnya letak nama orang lain)
tapi mujur ada jehan yang risau (takut aku mamai dan jatuh longkang) sebok suh arep macha datang;
dan aku takda masalah nak mengada2 sekali sekala. hehehe.

balik je kat rumah, tengok emel wahh kisah sadis plak.
kena menyelamatkan hati pulak. it's complicated..again!
huh,
lepas beberapa kali memerah ayaq mata, aku tak kata sukses 100% tapi status relationship dah bertukar semula. seb bek.
(aku cuba menjadi perempuan yang lemah.hahaha)

oh,
kalau korang nak tanya aku sakit apa, aku akan jawab sedut lemak. hehehe.


1 comment:

  1. masuk sepital? apa tak habaq kat kengkawan kat sini..... :(

    meh maksu tolong lapkan peluh, i ada tisu xtra, lebih lunch tadi :)

    take care

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...