September 20, 2012

India trip -seken time

Sorry, cerita trip June 2011 pun tak abes cite. tapi dh lupa sume.

Xpe, sy cite trip March 2012 plak.
Ulang balik route yang sama cuma kali ini pergi dengan cinta hati, melihat keindahan dunia sambil berkongsi hobi dan cari chemistry ecehh. (hari2 gaduh okeh).

dan saya kira ini memang rezeki saya untuk pergi kali ke-2 sebab entah macam mana, tiba2 AA xda buat promosi pun, tapi tup2 tiket murah pula. apa lagi poie je la. dan memang syukur sangat sempat pergi, sebab kitoang naik antara flight terakhir dari Delhi ke Malaysia. saya sedih la sebab India tu macam kampung halaman sendiri okeh (diorg sume mesti gelak ahahahaha)

Kitorang pegi dalam 12 hari kot. dan ini roughly itinerary saya.



2 Mac - 14 Mac 2012

2 - Fly in
3 - Delhi
4 - Delhi
5 - Delhi
6 -Delhi - Jaipur
7 -Holi (Jaipur)
8 -Jaipur - Jodhpur
9 -Jodhpur
10 -Jodhpur
11 -Jodhpur
12 -Agra
13 -Agra-Delhi
14 -Delhi
15 -KL

Plan asal banyak berubah sebab masa pegi tu time Holi, ngn tiket ketapi abes,stuck kat satu2 bandar tu lebih lama dari plan asal, pastu ngn booking hotel semua lari, dah la fully book, memang stress. tapi back up plan memang kencang main dalam kepala.



No comments:

Post a Comment

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...