September 17, 2012

kasut-gombak rasa macam nak kawen. hahaha

hmm, lama x menulis kat sni. lama sungguh. dah la memang xda follower pun haha xpe. dan saya nak menulis semula. sebenarnya, saya ada benda besar nak buat. besar sungguh.blog ni kan macam diari. jadi alangkah baiknya kalau saya boleh menulis semula. jadi saya xlupa. saya leh trace dan mungkin leh share dengan korang sume. camne nak mula. gini citenya, kasut-gombak nak kawen. tapi tatau nak setat dengan apa. belum rancang apa-apa cuma terlintas aje haha boleh? boleh terlintas? kalau terlintas je boleh kawen ke? jadi ke? jadi langkah pertama, adakah bagitau bf sy yg sy dh setat plan nak kawen? euuuu hahahaa. ke kena bgtau mak dlu? hahahaha. ok sies tatau. korang rasa camne? hahahaha.

2 comments:

  1. Bgtau mak dulu ye, bincang2 semua, cop tarikh yg penting, ambik kursus kawen, ambik borang kat pej agama, selesaikan semua to-do-list dlm borang tu. Dlm masa yg sama buat la to do list utk perkara yg perlu menjelang nk kawen ni. Bnyk blog bride to be, gugel je. Yg paling penting kena banyaaaaaaak bersabar sbb nk buat keja kawen ni ni stress yg amat, duit kuar mcm air even nk buat simple pun dan bersedia la menghadapi ujian sblm berkahwin. Ujian tu x pasti la doa doa la xde apa2 sbb org nk kawen ni darah manis. Jauhnye nk kawen, klu kawen kat kemaman blh akak tolong mekapkan huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hehe thx, bab duit kuar mcm ayaqq tu yg nebes..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...