May 23, 2008

kisah misteri bakal terungkap


sies je tgk muka depa 2 org ni..

korang knal x diorg berdua tu sape?

xkn lupa kot.

ni la dana scully ngn fox mulder.

diorg tgh baca blog aku tau.

perasan.kihkihkih..!

aku memang suka gile kt cite ni.

ini la drama yg aku paling setia nk tgk-selain ER.

xsabo aku nk tggu movie the X-files ni.

kita tggu je la premier kat Malaysia 31 Julai 2008 nnti.

ps : jgn marah, tayangan tu sempena minggu kelahiran aku tau.

4 comments:

  1. Aku ingat diorang tengah baca Harakah Online.
    Oh, kamu mesti pernah berangan nak jadi macam Scully kan? Aku pulak peminat siri Roswell. Makhluk asing yang tinggal dibumi sebagai manusia. Cambest!

    ReplyDelete
  2. jgn lupa suh depa baca blog aku sama :D

    ReplyDelete
  3. 13may
    depa dh baca, tp depa xminat..depa ckp ko diskriminasi gender.huahuahua..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...