July 7, 2008

i'm moving on


aku tengah kemas barang.


pindah.


iya, pindah.





15 comments:

  1. pindah?

    haku pong nak pindahhhhhhh!!

    ReplyDelete
  2. mak su
    pindah?

    ya.

    umah?

    x la.

    bukan.


    ad3ck
    kitorg sume kena dok kt lien hoe.

    half g 13th floor, ARB g sebelah.
    nak cut kos..huhu.

    ReplyDelete
  3. Pindah? Umah ker? Opis ker? Erkzzz....jd tukang sebok laks aku. Hehhehe...

    ReplyDelete
  4. ami
    kawen?

    bukan.

    nikah. yang sebetulnya.

    yap, nikah.


    garb_ina
    aku nak pindah pi duduk umah ko. leh?aku penat dah merempat. huhu.

    ReplyDelete
  5. Ooo..pindah opis ek.
    hmm..opis ko lari dari kena sita ek.hehe..

    ReplyDelete
  6. jowo pinter
    yap.. pindah blog. nak dok tgkt atas lak. jap,

    leh ke blog pindah g tgkt atas?

    mr penyubiru
    opis aku bkn kena sita la.. xlarat nak bayor sewa tu yg kena halau. hahahaha.

    ReplyDelete
  7. pindah? cesss....dekat gile pindah..

    aku mesti la ingat ko :D aku lambat lg nak kawen...poyo je lebih..hehhehehe

    erme, mana lagi ko nak jelajah? if ko g bandung or bali, inform aku eks....if masa yg sesuai dan fulus yg sesuai, aku nak join...

    anyway, aku yg nak pindah la....pindah bank cap hari2 mauuuu...14july2008 ku tiada di dunia pakcik emi lagi...yihuuu!!!

    ReplyDelete
  8. hani azrina
    hani, aku rasa aku dok kt meja ko dlu la. ada buku tulis ko kt dlm drawer. ko nk pindah bank mana ni? bankrap?

    jap,

    bank hari2 mau = bank harimau = maybank la?

    ko mau g bandung ke?thn dpn la.. tp bkn ke thn dpn ko dh kawen?hehe. ku tgh simpan dwet nk g kmboja la thn ni. mau?

    ReplyDelete
  9. dah pindah tu.. jgn buat pasal ngn makcik pantry lagi..
    pesanan aku: bawak cawan sendiri..
    ekekeke,,

    ReplyDelete
  10. Pindah mana? Along cari kau ke?

    ReplyDelete
  11. ayie
    haha.

    sengal.

    aku ada cawan sndiri la. ada 2 lagi. klu ko dtg cni, pinjm cwn aku.

    ps : aku kena berbaik dol ngn dia.. klu x, xdpt nasi free.hehe.

    tok rimau
    pindah kelas.

    hehe.

    ReplyDelete
  12. kasut,ako tarak umah le. ako pong merempat kat umah org lain nih. Huhuhuhu.......

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...