July 9, 2008

walaupun maskara dah masuk edisi ke-9 (macam mag plak), tapi aku xpernah ada maskara. hehe.


dulu,

aku ingat maskara tu satu event untuk para blogger berkumpul.

jadi aku pon g la.

ye la, teringin benor nak tengok cmne rupe azzam.

bila dah sampai kat situ,

barulah aku faham apa sebenarnya maskara.

1. maskara @ rumah pena. 2. saudara pyan habib. 3. erk-sape ntah xkenal. tapi aku suka dengar diorang main gitar. 4.tok rimau tgh wat pesen show.



.
.
.
.
.
.



it's a fashion show!

yap,

fashion show.



haha.


1. dinner~sundae cornetto. supper -mihun goreng kat maskara. 2. kasut-gombak memang tiada dalam sesi penggambaran, 3. kalau minum super power, berdiri dalan lrt pon xyah pegang benda gayut2 tu~kuat la katakan. haha. 4. jehan, kareem, jaja-sekali lagi kasut gombak tidak kelihatan di dalam gambar.

dan

satu perkara yang pasti..


memang ada makan2.

ps : terpaksa balik awal malam tu. biasa lah, budak2 mana leh kuar smpai lewat malam. huhu.


13 comments:

  1. aku yang kayoooooJuly 9, 2008 at 1:46 PM

    ps : terpaksa balik awal malam tu. biasa lah, budak2 mana leh kuar smpai lewat malam. huhu

    hahahaha bukan budak2 laaa. cinderella la, sbb tu ada curfew ;)

    engkau kelihatan dalam kamera aku okay, bertimbun.nanti aku kasik.

    ReplyDelete
  2. aku yang kayoo
    kihkihkih.

    kang kancil bodikit skyline ko trtukar jadi kete lembu.

    xnk aku!

    ReplyDelete
  3. Kau tak tau ke aku salah sorang yang perform malam tu?

    ReplyDelete
  4. ami
    sies?

    aku tny ni.

    sies ae?

    sies?

    ReplyDelete
  5. aku ingatkan maskara tu majalah bersiri.

    ReplyDelete
  6. ku igt maskara tuh sejenis kuih lapis.

    ko jumpe azzam eh? hensem tak dia?

    ReplyDelete
  7. azzam supardi
    hmm..hmm..hmm..

    mr penyubiru
    bukan la. maskara tu drama bersiri.

    ad3ck
    mesti la jumpa. fesyen dia paling grande!

    ayie
    emas berkarat?

    ReplyDelete
  8. pesen show? oleh orang lelaki? wow! macam marvellous jer. ada sesi baca puisi gaks ker?

    ReplyDelete
  9. n again... u kena tag. visit my blog! heh

    ReplyDelete
  10. chewah chewah :D

    btw,
    Sebagai tanda penghargaan:

    http://13may.blogspot.com/2008/07/141-terima-kasih.html

    http://picasaweb.google.com/encik13may/BloggerPictures/photo?authkey=Tz25mAffF_A#5221307062512162642

    Sila lawat blog saya...

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. mak su
    rugi maksu x g. hehe

    panadol-7eleben
    orait, mekaseh!

    13 may
    baiklah!

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...