October 23, 2008

khamis : seronoknya esok dah jumaat!

budak rumah aku semalam kena kejar ngn anjing. sorang sempat selamatkan diri dengan masuk kat dalam kete. sorang lagi dah tergamam, sedar2 dah dalam longkang.

tu la, sape suh korang gatal2 pi park gheta kat tepi hujung kat tempat gelap sana. terhendap2 macam nak mencuri pon ada. tu yang kena kejar tu. haha.

jangan takut, saya baby dog lagi..!

ps : aku memang bantai gelak masa dengar diorang cerita. sbb masa kejadian tu aku memang dgr orang jerit2 kat luar umah. xbajet plak kawan aku yang kena. hahahaha.

15 comments:

  1. Anjing jantan la tuh... aku tgh bayangkan kasut gombak kena kejat anjing... heaven giler!

    ReplyDelete
  2. ish...hahaha...kesiannyer kena kejar anjing..

    aku pernah skali jer.. mase naik basikal.. seb baik aku lebey laju dr anjing yg kejar aku.. huhu..

    ReplyDelete
  3. Apa susah ko gigit telinga anjing tu pasti anjing tabik kat korang

    ReplyDelete
  4. dah dekat cuti skolah neh. mmg patutlah anjing jantan tu kejar kawan ko tu.

    ReplyDelete
  5. Entah² anjing tu ngigau..kwn² ko je yg perasan kot!

    ReplyDelete
  6. panadol7e
    aku pki kasut-gombak sure dia xkejar punye. aku leh lari berdesup desup kalah jebon.

    pengejar masa
    horor2.. takut kena samak

    jard the great
    mmg cian kt kwn aku, abes koyak rabak baju. sbb jatuh longkang ler.sob2..

    hashim habeed
    klu anjing tu mcm kek ke, sdp gak nk gigit2. ei, xkuasa nk berkumur ngn air tanah. hahaha

    mr penyubiru
    apa kaitan cuti sek ngn kena kejar anjing ni?klu musim mengawan xpe la jgak.

    ami
    anjing dah dok kt sebelah menyalak2 ngigau ape lg..ko yg ngigau. huh!

    ReplyDelete
  7. tak payah kumur ko rendam je kepala ko dalam sawah padi tu
    har har har

    ReplyDelete
  8. lukisan tuh...err...tatau nak kata cantik atau kiut :D
    Beb...lu bleh buat komik beb...kalo ader storyline yang baguss

    ReplyDelete
  9. chot
    itu aku bru cakar2 je tu, klu aku lukis betul sejibik cm anjing betul. hahaha

    hashim habeed
    sape kah plak la hashim habeed ni.. aish,mane nk cari sawah padi kt kl ni?kt kedah pn sume dh tnggelam dlm banjir.

    sukahati
    ku tay lukisan tu udosh.huhu.

    ReplyDelete
  10. Marah ke ?
    Sori la masuk tak beri salam ... Assalaimulaikum.

    ReplyDelete
  11. klako nye citer entry ko nih nyah.. tp kesian pulok kwn mung..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...