October 20, 2008

My Best Friend's Wedding~eh Convocation..

Semalam aku g UPM sebab kawan baik aku - Hafiz sejak zaman2 belajo dulu konvo. Kecian dia, tengah2 panas buta aku ajak dia ke sana, ke sini. dengan jubah yang tebal giler, pki kot lagi. huhu. Nak amek gambor punya pasal la. Alhamdulillah, tengahari tu xhujan. cuma rumput2 ijau yang bertaburan kt UPM tu bnyk yang becak. xleh la posing bergolek2 kat bukit ekspo ataupun kat padang ragut ala2 kat new zealand tu.. hahaha.

ps : jehan la ni, dh bertmbah 1 lg brg dlm wish list aku. aii 50mm. bile la gaji mau masuk ni.. korg2, klu knvo ke pggil2 la aku amek gmbor. FOC je.. hehe.

20 comments:

  1. cantek gmbr nih.. memang ade bakat..nnt ku kawen ko tolong amik gmbr bole? bg diskaun skali..(free lg baik) =p

    ReplyDelete
  2. jard the great
    berita baik utk ko jard. biase aku FOC je ngn member2. tp ko punye psl, aku bg murah2 je. 40ingget sejam.. amacam?hahaha.

    ReplyDelete
  3. alang² tu ko tambah satu lagi dlm list ko neh, kanta pembesar! hehe

    ReplyDelete
  4. mr penyubiru
    yg tu mmg ade dlm wishlist aku pon. hahahaha.

    ReplyDelete
  5. Oh..konvo aku seorang diri. isk isk...

    ReplyDelete
  6. wahhhh semangat amik gambar...

    ada pergi times square tak ituhari?

    ReplyDelete
  7. maksu
    nnti kotor lak jubah tu.hukhuk..

    jehan
    aku xsmpt g time square. xsmpt gak beli. klu x, gmbr aku tu berbokeh2 la jwbnya. hehe..

    ayie
    pakcik poyo, sakit tekak ke?

    ReplyDelete
  8. eleh.. baiknyer ko dtg konvo seorang lelaki? ader makne ni.. jeng jeng jeng.. :p

    ReplyDelete
  9. amik gambar besi roket aku nih! aku nak frame kat muzium negara!

    ReplyDelete
  10. ayie
    ngade..aku g gak knvo ko. poyost!!!!

    azzam supardi
    leh.leh.leh. tp leh nmpk ke roket besi dlm kaki ko tu?

    ReplyDelete
  11. yeayyy kasut mmg power amik gambo.. suke laaaa gambo2 ko kasut.. =p nnt bleh blaja kan..

    ReplyDelete
  12. dewi maya
    erk~nk amek gmbor model tudung la plak.hahahaha.

    ReplyDelete
  13. dah konvo same2.. memang la kene pegi.. ekekeke.. malu la tu.. hikhikhik

    ReplyDelete
  14. ayie
    mengong ngoh mu nih. hahahahaha. kabo la klu mu jeles.. =P

    ReplyDelete
  15. jeles??!!! ape tu? sotong bakar? kopok lekor? hehe..

    ReplyDelete
  16. ayie
    jeles tu adalah 1 spesies jagung yg rare kt dunia ni. ada kt congo je.

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...