January 22, 2009

aku selalu menjadi orang yang ditinggalkan.

kamu tahu bagaimana rasa ditinggalkan?


demmit, aku tak suka ditinggalkan.

sedih bai..

jadi sebelum kamu meninggalkan aku;

izinkan aku pergi dahulu.








esok aku stat cuti dah.

jangan maree.. babai.

ps : arini pun last day kat ofis aku ni. so minggu depan, aku bersiaran dari ofis baru. selamat, pasni xyah dah lalu kat trafik light tak pernah betul dan terowong sempit selalu banjir tu..!

13 comments:

  1. yess.. jadi yg pertama komen.. yippi..

    ReplyDelete
  2. wahhh, da keje tempat baru da ko ek, gud laak

    ReplyDelete
  3. Bawalah daku bersamamu..pffftt..
    Aku nak tukar kerja gak. Ajak lah aku kerja tmpt baru ko tu.

    ReplyDelete
  4. selamat bercoti² yer. aku tak heran la ko tinggalkan aku. sungguh!

    err..nak itut bleh? hehe

    ReplyDelete
  5. lame tak pekene kopok leko terengganu ni.. eh?

    ReplyDelete
  6. ayie
    ko sntiasa yg pertama di hati. uwek..!

    rosealley
    aku keje tmpt baru, co sama je. tp pindah opis.

    pandangdenganmatahati
    aku dok co sama lagi la, sama ngn sab, mira sume. cuma derang dah pindah tggl aku kt ofis lama ni. mggu dpn aku pindah dok seopis ngn depa berdua la.

    ami
    erk, ko berat, xleh bwk2.

    mr penyubiru
    ele, g cherating xgtau.malas nk ajk ko.

    ayie
    heh, kopok? kt kg baru ada kilang kopok lekor. tp kopok sintetik la. hahaha

    ReplyDelete
  7. Ko pernah makan nasi lemak goreng? Jom ikut aku ke Kuala S'gor.

    ReplyDelete
  8. jangan tinggalkan mak su!!!!!!

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...