January 30, 2009

korang berdua memang tak leh blah la.. huahuahua..

lama aku tak cerita ntah hape2. takda cerita. takda idea. ntah. aku nak upload gambar kucing aku (yang dah meningkat dewasa), tapi korang mesti dah buhsan kan? so masa aku mengoogle2 di ruang siber tadi, aku terbumps kat facebook kazen aku.. bila aku tengok je, terus aku bantai gelak.

aku dengar je minah 2 orang ni citer pasal amek gambar berpeluk-pelukan ngan ronald mc donald. o, ni la ronald nye. muahahahahaha.. patutla hari2 korang makan steven, sangkut ngan mamat nih rupanya. ju, cian kat hafiz. menduakan dia. erk~

ju, awat la dok peluk mamak tu. suka benor la dia. tak tido malam la kena kepit dek aweks2.
bukan nak gelak ape pun. tapi kelaka pulak bila aku tengok gambar minah 2 orang ni.. FYI, 2-2 ni kazen aku sebenarnya. selalu tengok gambar nurul je, ni kazen aku sorang lagi masuk gak. dalam mengutuk2, sempat lagi jadi model tambahan. abes la kalu anak murid tengok (ya, dia cikgu sekolah, haha). aku tau adik aku ada gak kat belakang tuh tgk orang shoot. klu adik aku masuk, kang ingat aku main kroni plak. hahaha.

gambar taken by jaggat. aku curi dari facebook nurul. hehe. ampun yakk jaggat.. tebeng doh signature dia tu kat gambar.. jaggat, ju, nurul, next time guwe mau folo tau, tapi dok belakang tabir je la. muka tak komersil, nak buat camne. hahahaha.

ps : cun tak, cun tak kazen2 aku ni. sorry yek, for display only. segala urusan berkenal-kenalan tidak akan dilayan. kalu nak, google sendiri. mekaseh.


15 comments:

  1. mesti ko cun mcm diorg kan? kan? haha..

    ReplyDelete
  2. jard the great
    ahaha.siot la ko. mana ko tau aku cun nih.. shhh, senyap2 je tau. wakakakaka...

    ReplyDelete
  3. cantek la gamba2 tu. mcm dlm iklan utk filem hehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. bagi no phone dorang. sekarang.

    ReplyDelete
  6. pandangdenganmatahati
    tgk la sape fotographer. yg pasti memang bukan aku. klu ko nk gmbr cntek, ko kontek jaggat. ekeke

    ad3ck
    999. tu no emergency. ko nk urgent kn> tnye derang la.

    ReplyDelete
  7. steven? kat ner? pandan indah ker?

    ReplyDelete
  8. Kau tak rasa ke yg salah sorg dari dorg tu sesuai dgn aku yg baik hati ni?

    ReplyDelete
  9. ami
    diorg xlayak utk ko. sbb diorang xbaik hati.

    =p

    ReplyDelete
  10. maksu
    steven, hmm, ntah la maksu. sy tau steven ciken cop kt uptown je. huhu.

    ReplyDelete
  11. siapa bilang gadis melayu tak menawan.. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  12. erme.. kat mane steven tu? nak pegi jugakk~~ hehe

    ReplyDelete
  13. Wahhh... kalau macam ni, if kitorang nak buat iklan Wi-Fi utk Tok Li, boleh lah panggil model dgn photographernya sekali... hehee...

    ReplyDelete
  14. kak emi lagi cun dari mereka erdue 2...
    dorang 2 lawa make up je..
    x caye tnye cicak..
    cak..cak..cak..
    btol cakap cicak..
    heeheheeeheee

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...