February 4, 2009

what goes around comes around..

Semalam, masa aku tengah lepak-lepak kat KL sentral, aku terserempak dengan sorang budak ni.

aish, muka cam kenal.

physically dah lain banyak, tapi tengok bf dia tu, hah, aku tau tu memang dia. sah budak sekelas dulu.

aku pun beria la memanggil, melambai. nak tanya khabar neh.

****!

dia berpaling.

aku standby nak bangun gi kat dia.

korang tau reaksi dia camne?

slow motion neh aku citer, pastu cuba korang bayangkan.

dia berpaling-dengan muka tak menunjukkan sebarang perubahan seperti nak senyum misalnya-angkat tangan macam tak ekhlas- terus sambung borak ngan bf dia-sambil blah dari tempat kejadian-macam aku xwujud.

demmit, aku depan dia je, 1.5 meter. xnampak rushing pon. (well, korang tau la kapel jalan camne.. bukan reti nak jalan laju2. terhayun2 tangan bila pimpin baiik punye..)

cett poodah.

bapak sombong.

terus aku menyumpah.




huh GemOOk!!


ps : terlaser time tu gak. hahaha. masa naik teksi balik ke rumah, aku borak dengan pakcik teksi tu. bila aku nak bayar, pakcik tu tanya, awak budak baik kan?? aish, tetiba. aku diam. pakcik tu bagi diskaun. aku kuar kete. erk~ aku flashback balik. gulp. xlayak.

16 comments:

  1. dia takut bf dia sangkut kat ko kut. maybe ko,dia & xbf dia, pernah berlaku sesuatu kut.hehe

    ReplyDelete
  2. hmm.. ko dah bertambah cun.. pasal tuh die tak layan.. hahaha.. sbb tak nak bf die terpikat..

    ReplyDelete
  3. Mr Penyubiru
    xensem pon bf dia tuh..!

    jard the grear
    u know me well.. haha

    ReplyDelete
  4. Jard The Great said...

    hmm.. ko dah bertambah cun.. pasal tuh die tak layan.. hahaha.. sbb tak nak bf die terpikat..
    -----------------------------
    a'ah la....kot2x ko dah lain kot. Dalam hati dier..sape la awek cun panggil aku.

    ReplyDelete
  5. Apesal tak baling kasut je kat dia? 1.5 meter tak jauh, pasti kena punya. Trend paling popular masa kini kalau tak puas hati dengan orang.

    Apesal tak ngorat pakcik teksi tu? Lenkali boleh naik teksi murah/free. :p

    ReplyDelete
  6. minister of mind
    thx for drop by (eceh, ckp omputeh)..

    aku mmg dh lain. mcm antu, sbb tu dia lari.

    ami
    oh, susah nk cabut kasut. bnyk tali2. mayb patut standby sepasang dlm beg. idea yg bernas sekali. muahahahha!

    ReplyDelete
  7. hahaha cian erme!

    p/s: bukan aku kan ??? :p

    ReplyDelete
  8. pandangdenganmatahati
    ye, mmg bukan ko. tett, aku xnk ckp sesape. sbb aku tau kwn2 sekelas aku, baik dr zmn sekolah smpi kelas memandu ada yg baca blog aku. jd aku xleh ckp sape. hahahaha

    panadol7e
    buat ape nok gambor2. jai, happy birthday!!!!!!!! ko mmg lg tua dr aku la. perbezaan yg ketara nyah..!

    ReplyDelete
  9. apasal tak jerit kate ko nak bayor hutang kat dia. musti dia trus kenal...

    ReplyDelete
  10. sultan
    a'a kan.. ok, aku nk buat cmtu la pasni.. hahaha.

    ReplyDelete
  11. erk, rude sungguh disitu, memang patut kene laser, ahak

    ReplyDelete
  12. ayie
    haha. ko igt funny la haha tuh?

    rosealley
    yap, rude. ekekeke. patut bwk lampu laser. lagi best.

    ReplyDelete
  13. kak emi cun sgt la...
    2 pasal la die takut..
    x pe len kli bling je kasut kt die..
    kn kak emi terer men lontar peluru dlu..
    he3...

    ReplyDelete
  14. aku pun rase bukan aku
    kui kui kui ;p

    feewitt erme

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...