April 3, 2009

aku gian nak mengundi. xda sapa2 nak tarik aku jadi pengundi hantu?

nampak kekosongan pada katil itu?
roomate aku dah pindah, nak bersatu dengan rusuknya dah petang ni (nikah la)
jadi aku dok sorang2..

aku mahu mengisi kekosongan itu.
aku ingin membuat tawaran kepada kamu semua,
tapi;
ada beberapa perkara yang kamu perlu tahu sebelum menerima aku sebagai teman hidup, eh teman sebilik.

kekurangan-kekurangan aku.
1- aku xberdengkur (wah, berdengkur satu kelebihan rupanya)
2- aku xda broadband
3- aku xmasak dalam bilik (ingat ni hostel ke?)

jika kamu-kamu ni kebal dengan perkara-perkara di atas, leh la jadi partner aku..

dan 1 lagi syarat, kamu mestilah wanita. kaum Adam tidak digalakkan sama sekali memohon kerana dikhuatiri mendatangkan fitnah.
haha.


sapa sudi?

16 comments:

  1. kalu aku wanita sekali pun, aku taknak jadik rumet ko. ko tak best xde brukband.haha

    ReplyDelete
  2. mr penyubiru
    ceh. ckup la aku jadi pengguna internet tegar kt opis.


    hahaha.

    ReplyDelete
  3. cukup kemas dan besar la bilik ko.. nih kat mana? aku nak mohon bole? berapa sewanya???

    ReplyDelete
  4. jard thegreat
    aku dh dpt teman hidup jard. ko trlambat. hehehehe..

    ReplyDelete
  5. oits.. mana gmbr satu lagi tuu?? aku nak!! hehehe...

    ReplyDelete
  6. jard
    errrr, errrrrrr...
    eles.. ko igt ko sorang je skrin henpon x kosong. hahahaha

    ReplyDelete
  7. bilikku juga kosong.juga berseorang...
    jadi kite same..

    ReplyDelete
  8. siapa.aku.shah
    ada hati gak tow. huh, tgk ID ko je aku dh rijek. huahuahua

    nona
    oh, eloklah. klu aku takut aku cari ko. klu ko takut ko cari aku. hidup keseorangan memang begitu.

    heh?

    ReplyDelete
  9. kemas nyer bilik dier..
    ehem..betol ke sekemas mcm tu katil ko tu ke nk amik gambo jer ko kemaskan ehehe..

    ReplyDelete
  10. -•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•––
    tu keadaan paling xkemas. hahaha. cube ko intai bawah katil, tgk ada brp tan barang aku sorok kt bwh tu. hahahahaha

    ReplyDelete
  11. oh yang part ko kuat kentut tak mention kat list tuh plak?

    ReplyDelete
  12. ad3ck
    shhhhhhhhhh..

    tu kelebihan.



    HAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  13. busuk punyer perangai..
    patut la rumet cepat2 move out.. ekekeke.. :)peace

    ReplyDelete
  14. wah... nk rumet wanita je... he3.. ex rumet tu umo bpe ye?? dah nikah ye die.. mga pjg jdoh smpi tua kerepot.. ekekeke =p

    ReplyDelete
  15. ayie
    meh ko jadi housemet aku, baru ko tau rasa cmne.. silap2 hb dok sehari je trus pindah kuar. huh

    mamma mia
    nnti aku ckp kt kwn aku tu heh..

    ReplyDelete

Sila susun kasut anda di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...